Διεθνές τουρνουά «International Padel Experience» 2022

Με επιτυχία τέλειωσε και φέτος το international padel experience που διοργάνωσε Το Olympico padel club στην Γλυφάδα. Με πάνω από 200 συμμετέχοντες, πλήθος θεατών που δεν σταμάτησε όλο το τετραήμερο να παρακολουθεί τους αγώνες, με κορύφωση την Κυριακή όπου και διεξάχθηκαν οι τελικοί των Master κατηγοριών.

Το Olympico padel club έδωσε την εικόνα γιορτής κάτι που ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτό το πραγματικά εντυπωσιακό event, φυσικά βοήθησε το υψηλό επίπεδο των αγώνων και οι τελικοί που κρίθηκαν στην λεπτομέρεια.
Στην κατηγόρια Master men ο Mario Barcelo με Ivan Arrondo κέρδισαν την πρώτη θέση απέναντι στον Ασημακόπουλο Αντώνη και Θεοδώρου Λευτέρη σε ένα πραγματικά επεισοδιακό match των 3 σετ όπου ο κάθε πόντος έκανε το κοινό να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Οι γυναίκες από την άλλη δώσαν το δικό τους στίγμα αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο Master women έχει ανεβεί απίστευτα, στον τελικό συναντήσαμε την Μανώλου Κλαίρη με Πατσαρού Δήμητρα απέναντι στην Αναστασία Φωκά, Φιλοπούλου Ίρις , όπου έδωσαν σκληρή μάχη για την πρώτη θέση, το σκορ διαμορφώθηκε στα δύο σετ με 7-5,6-3 με νικήτριες τις Μανώλου , Πατσαρού

Στις υπόλοιπες κατηγόριες οι διακρίσεις ήταν οι εξής:
 
Men B
1η θέση Λουκάς Πέτρος -Μιχάλης Κουτσογιάννης
2η θέση Διαμαντής Πατέρας -Γιάννης Κόρδος
 
Women B
1η θέση Μαρία Καλάβρια -Λεάννα Μάρκογλου
2η θέση Χριστίνα Καλογεροπούλου-Σοφία Τσολάκη
 
Men C
1η θέση Μιχάλης Χατζόγλου -Τάσος Ναυρινιάδης
2η θέση Συμεωνίδης Σίμος-Δημήτρης Τσαξιρλής
 
Women C
1η θέση Ειρήνη Πατσαρού -Παρθενιά Βλαχόπουλου
2η θέση Άννα Πανουτσοπούλου – Χριστίνα Βαίτσι
 
Mixed
1η θέση Άκης Χαβιαρόπουλος – Αντριάννα Χριστοπούλου
2η θέση Μανίκας Γιώργος Νικολαίδη Τόνια

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp