Διεθνές τουρνουά «International Padel Experience» 2020

Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Olympico Padel Club, με μεγάλη επιτυχία, το Διεθνές Τουρνουά «International Padel Experience», σε μία δύσκολη παγκόσμια συγκυρία για τη δημόσια υγεία, τηρώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και με βασική προτεραιότητα την υγεία των συμμετεχόντων.

Οι συμμετοχές στο τουρνουά ήταν 128 αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες από 3 Ηπείρους εκ των οποίων 97 Ελληνικές συμμετοχές.

Το επίπεδο των παικτών ήταν ιδιαίτερα υψηλό καθώς συμμετείχαν αθλητές από τους καλύτερους του χώρου όπως οι Ernesto Moreno (Ισπανία), Ivan Arrondo Perez (Ισπανία), Fermin Ferreyra (Αργεντινή), Jose Manuel Blanquez Montoya (Ισπανία) και Enriquez Martinez (Ισπανία).
Στο Διεθνές Τουρνουά παρευρέθηκαν ο κ. Θανάσης Ζαννιάς, Μέλος της Επιτροπής Padel Taskforce της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις (Tennis Europe), ο κ. Μάνος Φανδρίδης, Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και ο κ. Μιχάλης Μουρούτσος, χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do.

Ο κ. Ζαννιάς παρακολούθησε μέρος των αγώνων, συνομίλησε σε εξαιρετικό κλίμα με τον ιδιοκτήτη του Olympico Padel Club κ. Πάντο Τζανετάκο και κατά τη διάρκεια των απονομών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που παρευρίσκομαι στους τελικούς του International Padel Experience Tournament. Θέλω να συγχαρώ τους νικητές και τις νικήτριες όλων των κατηγοριών. Δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ το Olympico Padel Club, τους κ. Τζανετάκο, Λάζαρη και Barceló, τις κυρίες Πατσαρού και Χατζηγιάννη, το προσωπικό του Club καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του. Τέτοιες πρωτοβουλίες προωθούν το άθλημα. Το Padel Tennis αποτελεί ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα αθλήματα παγκοσμίως και το πλέον αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ελλάδα. Το Padel δημιουργεί “παρέες” με κύριο χαρακτηριστικό του τον εύκολο τρόπο εκμάθησης του. Καταλήγοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες διοργανώσεις οι οποίες θα δώσουν μεγάλη ώθηση για μαζικότερη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων.»

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία:

Κατηγορία A Ανδρών
1η Θέση Mario Barceló – Ivan Arrondo Perez
2η Θέση Αντώνης Ασημακόπουλος – Ernesto Moreno

Κατηγορία A Γυναικών
1η Θέση Κλαίρη Μανώλου – Δήμητρα Πατσαρού
2η Θέση Καλλιρρόη Χατζηγιάννη – Εύα Ρούσση

Κατηγορία B Ανδρών
1η Θέση Λάζαρος Μπαζματζιάν – Κουτσοθανάσης Αλέξανδρος
2η Θέση Γιάννης Μανιάτης – Κουτσομίχος Θάνος

Κατηγορία B Γυναικών
1η Θέση Ηλιάννα Μπούτση – Ιωάννα Καρανάσιου
2η Θέση Εύα Τραπεζιώτη – Μαρίτα Φλώρους

Κατηγορία C Ανδρών
1η Θέση Δημήτρης Χαλαβαζής – Κωνσταντίνος Κανέλης
2η Θέση Ντένης Παπαθανασίου – Αντώνης Τσανάκας

Κατηγορία C Γυναικών
1η Θέση Άννα Πανουτσοπούλου – Ελένη Μπιμπίκου
2η Θέση Ζέτα Τζαμουζαντώνη – Ανθή Γκούμα

Mixed
1η Θέση Κατερίνα Σαμαρά – Κωνσταντίνος Τσαρουχάς
2η Θέση Αναστασία Τσερεγκούνη – Δημήτρης Χαλαβαζής

Το Olympico Padel Club ευχαριστεί την Cosmote TV για την τηλεοπτική κάλυψη, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), τους χορηγούς και όλους όσοι υποστήριξαν τη διοργάνωση.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp